La Diputació convoca una línia d’adjudes per a equipaments d’esport base

176

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

Els equips d’esport base federats en categories de fins als 19 anys d’edat tenen fins al proper 29 de juliol per sol·licitar-ho.

La Diputació de Castelló fomenta l’esport base en els municipis de la província amb un nou recurs a disposició dels clubs en publicar una nova línia d’ajuts adreçada a l’adquisició d’equipaments. Així, aquells que compten amb equips d’esport base federats en categories de fins als 19 anys d’edat, tindran fins al proper 29 de juliol per sol·licitar aquestes subvencions que compten amb una inversió de 215.000 euros.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha explicat que “fomentem l’esport base a la nostra província a través dels clubs perquè som molt conscients de la seua importància per als nostres infants i joves. No volem que l’adquisició d’una equipació siguei inconvenient per cap d’ells a l’hora de practicar el seu esport favorit, i és per això que posem a disposició de tots els clubs de la província aquestes ajudes que desitgem siguen un èxit “.

-Garant de la pràctica esportiva a la província

Cal tenir en compte que la Diputació de Castelló, a través de les seues diferents línies de treball ajuda a pràcticament la totalitat de clubs esportius de la província d’una o altra manera (subvencions clubs i esportistes d’elit, patrocinis a clubs esportius, organització de esdeveniments esportius, etc.) a desenvolupar la seva activitat.

No en va el Govern Provincial destina prop de dos milions d’euros en el capítol de Promoció i Foment de l’Esport, en el qual s’inclouen aquestes ajudes.

-62 equips de futbol base, implicats en la campanya ‘Joc Net’

Són ja 62 equips castellonencs de futbol base els que s’han sumat al Decàleg pel Joc Net ‘Castelló aposta pel Joc Net’ que ha creat la Diputació ia través del qual es comprometen a fomentar el bon comportament tant a les grades com en el camp de joc per impulsar entre els nens i joves els millors valors esportius.

Cal assenyalar que com a part d’aquesta iniciativa la Diputació ha distribuït entre tots els clubs participants unes lones identificatives d’aquest compromís amb el lema ‘Castelló aposta pel joc net’ que ja pot llegir-se en els camps de futbol de la província. A més, s’ha editat cartells amb el decàleg pel joc net que els clubs mostren a les instal·lacions on s’entrenen els joves, així com 4.000 flyers que es reparteixen entre el públic assistent als partits que disputin aquests equips.