La Diputació convoca beques esportives a Penyeta Roja per al curs 2024/25

88
PUBLICITAT

En primer lloc, l’alumnat haurà d’emplenar un formulari d’inscripció a la página web del centre i annexar la documentació sol·licitada

La Diputació Provincial de Castelló ha obert una convocatòria de beques dirigida a estudiants des de 5é de primària fins a 4t de l’ESO que vulguen cursar els seus estudis en el Centre d’Iniciació Tècnica Esportiva (CITD) de Penyeta Roja.

Així ho ha anunciat la diputada de Penyeta Roja, María Tormo, qui ha destacat que “este centre és un emblema de qualitat en la formació acadèmica i esportiva”. Tormo ha animat als joves esportistes de Castelló a “formar part d’este projecte educatiu singular”.

El CITD Penyeta Roja és una institució educativa de renom amb una llarga trajectòria de diverses dècades que brinda als seus alumnes “una formació integral que fusiona l’ensenyament acadèmic amb el desenvolupament esportiu, destacant-se com a principal signe d’identitat que el distingix de la resta de centres educatius”, ha explicat María Tormo.

En este sentit, la diputada ha comentat que el procés de selecció del centre de la Diputació de Castelló es realitzarà en diferents fases. En primer lloc, l’alumne haurà d’emplenar un formulari d’inscripció que es podrà trobar en la web del centre i, al costat d’este, haurà d’annexar la documentació sol·licitada. Esta primera fase es realitzarà entre el 8 al 25 d’abril de 2024.

Durant la setmana del 29 d’abril al 3 de maig de 2024 es comunicarà a l’alumnat inscrit per correu electrònic el procediment a seguir davant una proves físiques que determinaran la selecció definitiva dels aspirants. Els estudiants se sotmetran a unes proves, totes vinculades a l’atletisme, entre el 6 i el 8 de maig que hauran de superar per a poder ingressar en el CITD de Penyeta Roja.

El 15 de maig es publicaran els resultats de les proves físiques en la web del centre i es convocarà per telèfon o carta a una reunió a tots els aspirants admesos abans del 7 de juny per a informar del procés de matriculació i funcionament del pròxim curs escolar 2024-2025.