La Diputació convoca ajudes per associacions juvenils

633
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

El Govern Provincial valora especialment la seva activitat per la promoció de l’ocupació i la preservació del patrimoni cultural

La Diputació de Castelló promou l’activitat de les associacions i entitats juvenils dels municipis de la província al considerar-les un element dinamitzador important per consolidar població en l’àmbit rural de Castelló. Així el Govern Provincial ha publicat les bases de subvencions a entitats juvenils per a la realització de programes de joventut durant l’exercici 2016 amb una quantia total de 20.000 euros.

El diputat de Joventut, Pablo Roig, ha explicat que “des de la Diputació donem suport a les activitats dels joves castellonencs perquè creiem en el seu potencial i en el benefici que suposa per a la societat provincial que aquest tipus de col·lectius realitze activitats. Aquests beneficis es fan encara més patents en les zones rurals, on hi ha casos fins i tot que una mateixa associació reuneix joves de diversos municipis de la zona per desenvolupar activitats culturals, de promoció de l’ocupació o de qualsevol altre tipus, des d’una perspectiva constructiva i positiva “.

Cal tenir en compte que a través de les seves bases, el Govern Provincial valora especialment si els programes de les entitats juvenils es refereixen a activitats com la promoció de l’ocupació juvenil, animació juvenil, programes d’informació i assessorament, activitats de temps lliure juvenil, edició de revistes de joventut, estudis sobre l’àmbit juvenil, o relacionades amb pràctiques culturals que preserven aquest patrimoni en els municipis.

“Si volem futur per als nostres pobles i la nostra província, hem de recolzar als nostres joves i procurar-los el màxim d’oportunitats resideixin on resideixin”, ha conclòs el diputat.