La Diputació convida els xiquets i xiquetes de la província a participar en el concurs de postals nadalenques

472
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló ha convidat per onzé any consecutiu a tots els col·legis de la província a que participen en el concurs infantil de postals nadalenques que, tradicionalment, prepara l’àrea de Benestar Social. Aquesta edició, com l’any anterior, continua convidant l’alumnat a pregonar i felicitar el Nadal amb missatges de solidaritat i esperança, amb l’objectiu de fomentar la solidaritat entre els més joves, baix l’eslògan ‘SOC INCLUSIV@’.

La vicepresidenta i diputada responsable de l’àrea, Patricia Puerta, ha assegurat que aquest certamen «permet a tots els i les alumnes la província mostrar els seus millors sentiments d’alegria i il·lusió en unes dates caracteritzades per la unió i la solidaritat’’.

El concurs s’ha convocat per a tot l’alumnat de primària de la província i per a l’estudiantat -en tots els seus cicles- dels centres d’Educació Especial. S’han establit quatre categories, amb una ‘tablet’ com a premi per a cada categoria. La presentació dels treballs podrà realitzar-se fins a les 14 hores del divendres 10 de desembre per correu postal amb adreça a la plaça de les Aules, número 7, de la capital.

Tal com marquen les bases, el jurat tindrà en compte l’originalitat de la idea presentada, la tècnica emprada, la qualitat del treball i l’adaptació a la temàtica inclusiva que exigeix la convocatòria.

El veredicte, el 20 de desembre

Patricia Puerta ha avançat que la decisió del jurat es farà pública el dilluns 20 de desembre en un acte que tindrà lloc a les 11 hores en el Palau Provincial, al qual podran acudir els/les guanyadors/as acompanyats per un familiar. Una vegada resolt el concurs, totes les postals presentades seran exposades en el vestíbul de la Diputació.