La Diputació continua assistint als ajuntaments amb les obres del Pla 135

505
José Martí treballant des de casa
José Martí treballant des de casa
PUBLICITAT

Nota de premsa Diputació de Castelló

  • El president de la Diputació agraeix «el compromís, la professionalitat i l’eficàcia» dels treballadors de la institució» que al 90% practiquen el teletreball

El president de la Diputació, José Martí, agraeix «el compromís, la professionalitat i l’eficàcia dels treballadors de la casa» que «han resultat determinants perquè la institució haja seguit en funcionament durant les dues setmanes de confinament que ja s’han complit des de la declaració de l’Estat d’Alarma». Segons ha explicat, «aquesta situació d’emergència sanitària ha posat de manifest que la maquinària de la Diputació funciona adequadament perquè s’estan aconseguint uns òptims resultats a pesar que el 90% de la plantilla practica el teletreball».

En aquest sentit, Martí ha informat que «en aquests quinze dies el servei d’arquitectura ha continuat assistint als ajuntaments de la província emetent informes de competència municipal i assistència tècnica i amb l’elaboració de projectes del Pla 135 de 2020 i de les direccions d’obres». A més, «s’ha realitzat el seguiment dels plans d’inversió dels plans 135 de 2019 i 2020, s’han supervisat projectes i certificacions d’obres».

Aquests serveis tècnics també han realitzat labors de seguiment de les obres de conservació i el manteniment dels edificis de la pròpia Diputació, han preparat plecs per a la contractació d’assistència tècnica per a l’elaboració de plans directors de conservació i de posada en valor dels castells d’Alcalà de Xivert i Santa Magdalena de Pulpis, i els plecs d’assistències tècniques.

Segons el president, «en la Diputació estem treballant per al dia després, perquè l’Estat d’Alarma genere els menors desajustaments possibles a nivell intern i als ajuntaments amb els quals treballem». Sobre aquest tema, ha assenyalat que en els pròxims dies «valorarem quin grau d’afectació tindran sobre la nostra manera de funcionar l’ampliació de les mesures de confinament que ahir va aprovar el Govern d’Espanya» encara que ha reiterat que «continua la nostra aposta pel teletreball i per continuar aconseguint amb ell els majors nivells d’eficàcia possibles».