– El president Moliner visita amb l’alcaldessa el que serà una de les claus de la dinamització cultural de l’Alt Maestrat

“Complim amb el nostre compromís de fer d’aquest edifici un continent d’oportunitats per a Benassal i tot el seu voltant

La Diputació de Castelló ha conclòs les obres del Centre Cultural de Benassal que han permés, amb una inversió provincial de 800.000 euros, convertir aquest edifici del municipi en un referent de la zona. El president del Govern Provincial, Javier Moliner, ha visitat amb l’alcaldessa de Benassal, Mª Luz Monterde, aquest centre la conclusió del qual permetrà convertir-lo en un dels principals elements dinamitzadors de l’activitat cultural no només d’aquest municipi sinó de tota la comarca de l’Alt Maestrat.

“Hem complit amb el nostre compromís de fer d’aquest edifici un continent d’oportunitats, un element clau per a la dinamització cultural de Benassal i el seu voltant. Creiem en la igualtat d’oportunitats entre tots els castellonencs, independentment del lloc en el qual residisquen, i aquest tipus d’actuacions amb una clara discriminació positiva al món rural de la nostra província és una mostra més de la nostra decidida aposta per l’interior de Castelló i la seua cultura”, ha assenyalat el president.

Cal recordar que amb aquesta ambiciosa inversió de la Diputació s’ha conclòs un edifici dotat de les millors instal·lacions, amb treballs ja conclosos d’obra, paviment, fusteria, cristalleria, lampisteria, sanejament, electricitat, climatització, telecomunicacions i seguretat contra robatoris i incendis.

Un nou espai per a usos administratius i culturals

Aquesta ambiciosa actuació de la Diputació ha fet possible unes noves instal·lacions que inclouen els serveis administratius de la Diputació, totalment millorats i ampliats, i els usos culturals del municipi. Així, en aquest edifici conviuran les instal·lacions Cedes de la Diputació i la Ofisam amb un altre espai destinat a usos culturals del municipi, com la seu de la banda de música.