La Diputació adquireix cinc cotxes elèctrics o híbrids

335
Nous vehicles sostenibles de la Diputació de Castelló
Nous vehicles sostenibles de la Diputació de Castelló
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

  • Martí: “És un canvi necessari que hem d’anar fent de forma decidida perquè hem de caminar cap a un món més verd i sostenible”

La Diputació de Castelló ha incorporat dos vehicles híbrids i tres elèctrics per al transport d’autoritats i personal de la casa. D’aquesta manera, la institució provincial busca reduir el consum de carburants i l’emissió de gasos contaminants a l’atmosfera.

“És un canvi necessari que hem d’anar fent de manera decidida perquè hem de caminar cap a un món i una mobilitat més verda i sostenible“, ha explicat el president José Martí, qui ha visitat aquest matí, junt amb el diputat responsable Abel Ibáñez, les instal·lacions del Parc Mòbil per a conéixer in situ la nova flota d’automòbils.

En concret, la corporació provincial ha adquirit dos turismes berlina híbrids -que combinen motor elèctric i de gasolina- per un import de 52.000 euros i ha incorporat tres noves furgonetes elèctriques mitjançant la modalitat de ‘renting’.

280.000 euros per a la instal·lació d’electrolineres

Aquesta mesura s’inclou dins de l’aposta de la Diputació Provincial per a combatre el repte climàtic a les comarques de Castelló, a la qual destinarà enguany un total de 4,5 milions d’euros. En el cas de la mobilitat sostenible, la institució implantarà al llarg de l’any una xarxa de 20 punts de recàrrega per a vehicles. El projecte compta amb un pressupost total de 280.000 euros.