La Diputació cedeix a Morella l’edifici Colomer Zurita per al Sexenni

539
La Diputació cedeix a Morella l'edifici Colomer Zurita per al Sexenni
La Diputació cedeix a Morella l'edifici Colomer Zurita per al Sexenni
PUBLICITAT

La Diputació de Castelló ha cedit a Morella l’edifici Colomer Zurita perquè servisca de seu on preparar els treballs artesanals de les festes del Sexenni. Amb aqueix objectiu, Javier Moliner ha signat aquest matí el conveni de cessió de l’immoble amb l’alcalde, Rhamsés Ripollés, en un acte celebrat en el propi municipi.

El president del Govern Provincial ha volgut aprofitar la visita a Morella per a supervisar els treballs de restauració que està realitzant actualment la Diputació perquè els gremis i artesans que entren a realitzar els treballs en el Colomer Zurita a partir d’ara ho puguen fer en les millors condicions.

L’objecte del conveni és la cessió gratuïta d’ús per la Diputació de Castelló a favor de l’Ajuntament de Morella dels espais de l’edifici Col·legi d’Ensenyament Colomer Zurita perquè siguen destinats a la preparació de les activitats que es duen a terme en aqueixa localitat amb motiu de la celebració del Sexenni 2018. El termini de la cessió finalitzarà el 31 d’agost, a la conclusió d’aquestes festes tan arrelades en la província.

AUDIO: Javier Moliner explica la cesió del Colomer Zurita