La Diputació augmentarà l’aportació destinada a Castelló Sènior per a desestacionalitzar el turisme

68
PUBLICITAT

La institució provincial inverteix 1,2 milions d’euros en el pla per a beneficiar a 10.000 usuaris

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha mostrat el seu compromís d’augmentar l’aportació econòmica destinada al programa Castelló Sènior per a poder així incrementar el nombre d’usuaris beneficiaris.

El programa de vacances Castelló Sènior té per objecte subvencionar parcialment el cost de paquets vacacionals a les persones majors residents a la província de Castelló amb activitats dissenyades per al desenvolupament personal i la possibilitat de conéixer diferents recursos turístics de la província de Castelló.

La màxima representant de la institució provincial ha recordat que la Diputació de Castelló invertix directament 1,2 milions d’euros en un pla “amb el qual es beneficien 10.000 usuaris de tota la província que generen més de 40.000 pernoctacions a l’any en tot el nostre territori”.

La iniciativa Castelló Sènior no sols proporciona activitats per al desenvolupament personal i l’exploració dels usuaris beneficiaris, sinó que també contribuïx a la desestacionalització del turisme, estimulant l’activitat turística durant tot l’any, especialment en la temporada baixa.

 “Per a afavorir la creació i el manteniment de l’ocupació en el sector hoteler, un sector que és un dels motors econòmics més importants en el nostre territori i que ha anat guanyant pes a nivell nacional i internacional gràcies al treball i l’esforç de tots els agents implicats”, ha apuntat el vicepresident i responsable de l’àrea de Turisme, Andrés Martínez.

Possibilitats del programa

Quant al desenvolupament del programa, ja s’han représ les diverses opcions que oferix Castelló Sènior per al present exercici. D’una banda, el ‘Programa de Vacances en la Costa de Castelló’ comprén l’estada durant 6 dies 5 nits en hotels o apartahotels situats en la zona costanera de la província de Castelló, amb entrada diumenge i eixida divendres, en règim de pensió completa, un mínim de dues excursions de mig dia a recursos turístics o municipis de la província de Castelló. Vinaròs, Peníscola, Alcossebre, Benicàssim i Castelló són els destins per a la present edició que es desenvoluparà fins al pròxim 7 de juny.

Quant a ‘Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural’, es realitzaran durant 3 dies i 2 nits durant els dies laborables, que inclouen l’estada en hotels i apartahotels situats en municipis de l’interior de la província de Castelló. Este programa estarà actiu fins al 12 de juliol.

I finalment, els torns vacacionals per a les ‘Estades en Balnearis’ comprén l’estada de 6 dies i 5 nits en hotels i apartahotels situats a la província de Castelló en el mateix municipi que el balneari de destí i tres tractaments diaris mínims en balnearis d’aigües miner-medicinals de la província de Castelló. Els beneficiaris podran gaudir dels Balnearis de Bejís i Montanejos fins al 14 de juliol.