La Diputació atén les demandes del sector turístic i es compromet a potenciar la província com a destí de primer nivell

190
PUBLICITAT
  • El vicepresident Andrés Martínez es reuneix amb el president d’Ashotur, Carlos Escorihuela, dins de la ronda de reunions iniciada amb tots els agents implicats en el sector turístic
  • Anant de la mà tots els protagonistes del sector aconseguirem elaborar un full de ruta turístic per als pròxims quatre anys ambiciós i complet per a potenciar la província com una destinació turística a nivell nacional i internacional”, ha declarat el vicepresident

El vicepresident responsable de l’àrea turística de la Diputació de Castelló, Andrés Martínez, s’ha reunit amb el president de la patronal turística Ashotur (Associació Provincial d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme), Carlos Escorihuela, per a iniciar una ronda de contactes amb els agents implicats i atendre les seues demandes i necessitats de cara a l’elaboració de l’estratègia turística per a la present legislatura “i posicionar a la província de Castelló com una destinació turística líder”.

Així s’ha referit el vicepresident després de la trobada mantinguda amb el president d’Ashotur en el qual han analitzat la situació del sector, els reptes i oportunitats i les línies estratègiques a seguir.

“Des de la Diputació de Castelló oferim el nostre màxim suport al sector turístic de la província, gran generador de riquesa en el nostre territori i anant de la mà tots els agents implicats aconseguirem elaborar un full de ruta turístic per als pròxims quatre anys ambiciós i complet per a potenciar la província com una destinació turística a nivell nacional i internacional”.

“Hem de protegir el turisme, fent costat als empresaris i vetlant pel benestar dels milers de professionals i empleats que ens atenen al capdavant dels negocis i establiments”, ha detallat el vicepresident, per a qui “és indispensable potenciar el turisme i fer costat als qui arrisquen i s’esforcen per obrir nous mercats i atraure nous visitants”.

“Des de la Diputació estarem al costat del sector turístic perquè hem de posar en valor aquesta terra, perquè Castelló és el millor destí del món, i la seua singularitat el converteix en un destí familiar de primer ordre en el qual creem fermament”. “La nostra província combina a la perfecció la riquesa i singularitat del seu interior amb la calidesa de les seues platges, és una província única que mereix oportunitats”, ha afegit Andrés Martínez.

“Cada euro invertit en turisme es multiplica amb creació de llocs de treball, serveis de qualitat i oferta. El nostre repte és posar en valor aquest potencial que té la nostra província”, subratlla el vicepresident.

Durant les reunions que es realitzaran per a establir les línies estratègiques, s’analitzarà en profunditat tant el turisme de costa com el d’interior, passant pel turisme de festivals, el turisme nàutic, de salut o agroturisme, entre altres, “per a aconseguir així el millor diagnòstic de la província i l’estratègia a seguir en els pròxims anys”, ha comentat el vicepresident Andrés Martínez.

“Des de la Diputació de Castelló i el seu Patronat de Turisme centrarem els nostres recursos econòmics, tècnics i personals per a confeccionar la millor oferta turística provincial i posar en valor els 135 municipis i el seu patrimoni natural, històric, cultural i gastronòmic”, ha conclòs Andrés Martínez.