Repartiment
– Des de 2013, la institució provincial ha ajudat a repartir prop de 60.000 exemplars, més de 7.000 en el que va d’any

La Diputació de Castelló continua ferma en la seua aposta per apropar la cultura i el coneixement de la província als 135 municipis. Per això, el Govern Provincial col·labora estretament amb la Fundació Caixa Castelló en la distribució dels milers d’exemplars que formen part del fons editorial de la fundació entre els municipis, institucions públiques i agrupacions locals i culturals que ho sol·liciten. De fet, en els set primers mesos de 2016, la Diputació ha transportat ja un total de 7.298 llibres.

Per això, la institució provincial porta des de 2013 posant a disposició “de la fundació i, per tant, del fàcil accés dels castellonencs al seu extens fons bibliogràfic” els vehicles del seu Parc Mòbil que han permès el repartiment de prop de 60.000 textos des de l’inici de la iniciativa.

Vicent Sales, vicepresident provincial i diputat de Cultura, ha posat de manifest la importància d’aquesta col·laboració “a l’hora d’acostar els llibres de la Fundació Caixa Castelló entre totes les associacions i col·lectius dels diferents pobles del territori provincial. Entre les pàgines d’aqueixos llibres s’amaga la nostra cultura, història i arrels i per això des de la Diputació volem fer tot el possible perquè arriben a les mans dels castellonencs”.