La Diputació anirà al març a tres fires turístiques nacionals i internacionals coordinada amb la Generalitat

375

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

Aquestes accions promocionals, com tantes altres, es coordinen amb el Govern Valencià per evitar duplicitats en turisme

La Diputació de Castelló anirà el proper mes de març a tres fires turístiques nacionals i internacionals coordinada amb la Generalitat. Així, el Govern Provincial portarà l’oferta turística provincial a la fira Sevatur de Sant Sebastià del 4 al 6 de març, a la ITB de Berlín, del 9 al 13 de març, ia la MTT de Moscou, del 23 al 26 de març, en els tres casos a través d’un taulell a l’espai de l’Agència Valenciana de Turisme de la Generalitat.

El vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat que “aquest tipus d’actuacions que són les quotidianes en el funcionament del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació són un exemple més que la intenció de la conselleria amb el nou decret de turisme no és coordinar, que ja ho estem fent, sinó imposar “.

I és que l’execució d’accions promocionals turístiques de la Diputació previstes en el seu Pla de Màrqueting Turístic, estan totalment coordinades tant amb l’Agència Valenciana de Turisme (Generalitat) com amb Turespaña (Govern d’Espanya) per evitar duplicitats en aquesta matèria. A més, aquesta ‘full de ruta’ de la feina promocional turístic de la Diputació es realitza amb les aportacions dels empresaris de la província dels diferents sectors turístics.

-Suport a les festes com a reclam per atreure més turistes

En la seva estratègia d’actuació turística, la Diputació de Castelló concep a les festes com un dels reclams més a tenir en compte a l’hora de posicionar la destinació i atraure més turistes Així, en el seu pressupost 2016 ha aprovat subvencionar els ajuntaments de la província l’organització de Festes declarades d’Interès Turístic provincial, autonòmic, nacional i internacional amb una línia d’ajuts de 121.000 euros.

Pel que fa a la paquetització de les Festes, el vicepresident Martínez, ha explicat que “l’operador turístic Resertours ha paquetitzat tant les Festes de la Magdalena com les Falles que es realitzen a diferents municipis de la província i hem inclòs aquests paquets en la guia de paquets turístics que hem elaborat des del Patronat Provincial per al mercat britànic. Amb això donem més facilitats a que turistes britànics vinguin a gaudir de les nostres festes i millorar amb això la rendibilitat d’aquest tipus de producte turístic per als nostres pobles “.