La Diputació amplia ‘sine die’ el període de inscripcions de ‘Castelló Sènior’ fins a cobrir totes les places

520
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

L’adjudicació serà a partir d’ara per odre d’arribada de les sol·licituds

-La diputada de Turisme, Virginia Martí, manté l’aposta per programa i destaca el suport de la institució al sector turístic provincial, que representa el 13% del PIB

Els viatges estan programats per a la pròxima primavera, però supeditats a l’evolució de la pandèmia de Covid-19

El Patronat Provincial de Turisme ha decidit ampliar sense data límit el termini d’inscripcions per a ‘Castelló Sènior’, el programa de vacances per a majors residents a la província de Castelló. Fins al dia de hui s’han comptabilitzat més de 3.500 sol·licituds, encara lluny de les 10.000 places inicialment ofertes, “per això hem pres la decisió de mantindre oberta la convocatòria fins que s’esgoten les destinacions“, ha explicat la diputada de Turisme, Virginia Martí.

Des del Patronat s’ha atribuït aquestes xifres “a la situació d’incertesa pel coronavirus”, que es veu traduïda en majors reticències a l’hora de viatjar per temor a contagiar-se. Tot i això, Martí ha destacat que les expectatives són arribar a les 5.000 sol·licituds rebudes i tramitades en els pròxims dies, quan s’inclouran totes les instàncies per correu ordinari d’aquest primer tram d’inscripcions.

Amb l’ampliació dels terminis sense data de finalització també es canvia el mètode d’adjudicació, que passarà a ser automàtic en registrar la inscripció. Aquest substitueix el sorteig inicialment previst i que s’havia concebut per a evitar les cues que es formaven en anys anterior durant els primers dies d’inscripcions de forma presencial. Per tal d’inscriure’s s’haurà de seguir el mateix procés que fins ara, a través de la seu electrònica del Patronat de Turisme o via correu postal.

Virginia Martí confia que les inscripcions es recuperen amb el nou any i ha destacat que “des de la Diputació tenim moltes esperances en Castelló Sènior perquè és la nostra gran aposta per ajudar el sector turístic de la província, que representa el 13% del PIB i dona treball a milers de persones”. Cal recordar que Castelló Sènior està concebut com un programa de vacances per a persones jubilades en què s’ofereixen estances en establiments hotelers i balnearis de la província d’entre dues i huit nits en règim de pensió completa.

“Una temporada més en blanc podria ser catastròfica per al sector, pel que seguirem incentivant el turisme segur i de qualitat dins la nostra província per a recuperar la nostra economia”. En aquest sentit, Virginia Martí ha agraït ha agraït al sector “tot l’esforç que esteu realitzant per a garantir la seguretat de tots els clients i treballadors. Una vegada més reitere que viatjar conscienciats i informats és segur, perquè tenim uns professionals que treballen per a garantir que tot funcione correctament”.

ELS VIATGES, EN MARÇ, SI LA PANDÈMIA HO PERMET

Martí ha recordat que els viatges estan programat per a la pròxima primavera, tot i que la seua realització està condicionada a l’evolució de la pandèmia de Covid-19. “En cas que les condicions sanitàries continuen sent adverses cancel·laríem el programa com així ho vam fer el passat mes de març”.