La Diputació amplia el seu Pla Wifi amb una inversió de 1,2 milions per portar la banda ampla d’Internet a tota la província

443
PUBLICITAT

Aquesta nova injecció econòmica permetrà igualar les oportunitats dels pobles més menuts amb els grans

Connectar a la banda ampla d’Internet a tots els municipis castellonencs, siguen on siguen. Aquest és l’objectiu de la exitosa iniciativa Pla Wifi-135 impulsada per Javier Moliner, que ara amplia amb una nova inversió de 1,2 milions d’euros per seguir ampliant els punts de connexió, que ja estan permetent igualar les oportunitats dels pobles més menuts i aïllats amb els més grans del litoral.

El diputat provincial que coordina aquesta iniciativa, Iban Pauner, ha qualificat aquesta injecció econòmica, que se suma a una inversió que ja supera els dos milions d’euros destinats a fer realitat i reforçar la implantació d’aquest servei gratuït de connexió a Internet, “de prova palpable del compromís d’aquest Govern provincial amb la igualtat d’oportunitats “. “A través del Pla Wifi-135 estem aconseguint que, sobretot, els municipis menuts de l’interior pitjor comunicats puguen connectar-se a la xarxa oferint-los de aquesta manera noves oportunitats de desenvolupament, a més de ser un servei essencial per a l’impuls turístic”, ha destacat Pauner.

Cal destacar, de fet, que només el passat mes d’agost més de 80.000 usuaris entre veïns i visitants, van aprofitar aquest programa provincial a través dels 274 punts de servei habilitats en els ja 85 municipis inclosos en el projecte.

Consolidació de l’interior com a part de Repoblem

Aquest programa de connexió a Internet implementat pel Govern Provincial a la majoria dels municipis de l’interior és un eix estratègic més dins de la campanya Repoblem ideada pel president provincial a fi de “dinamitzar nostres municipis, oferir-los un atractiu social i turístic més i treballar en nom de la consolidació de població a l’interior de la província”.

“L’èxit d’aquesta eina de connexió a la banda ampla és un nou pas endavant a l’hora de dinamitzar el nostre interior i garantir una millor qualitat de vida a tots els castellonencs, amb especial atenció a les àrees rurals, indistintament del seu lloc de residència”, ha destacat el diputat.

Fàcil connectivitat

Cal recordar que per reforçar la implantació del servei en els municipis que ja compten amb punts de connexió i que ja naveguen a 20Mps, deu vegades més ràpid que fins a l’arribada del Pla Wifi, a més de les reunions informatives ja realitzades, des de la Diputació s’han instal·lat cartells informatius per donar a conèixer l’ús dels punts Wifi-135 així com plaques amb la ubicació. De la mateixa manera, al portal web www.wifi135.net es pot consultar tota la informació referent a aquesta eina.