La Diputació adjudica les obres del nou Parc de Bombers Voluntaris i de Protecció Civil de l’Alt Maestrat a Benassal

448
La Diputació adjudica les obres del nou Parc de Bombers Voluntaris i de Protecció Civil de l'Alt Maestrat a Benassal
La Diputació adjudica les obres del nou Parc de Bombers Voluntaris i de Protecció Civil de l'Alt Maestrat a Benassal
PUBLICITAT

La Diputació de Castelló ha adjudicat ja les obres del nou Parc de Bombers Voluntaris i de Protecció Civil de l’Alt Maestrat a Benassal. Amb això, el Govern Provincial fa un pas important tant per a millorar la resposta davant les emergències com per a ajudar a combatre la despoblació en la zona, ja que aquesta nova actuació no solament millorarà les instal·lacions i les prestacions dels bombers que presten servei en els 15 municipis del seu entorn, sinó que propicia un nou espai d’atenció d’emergències mèdiques a través de l’heliport. L’adjudicació de les obres s’ha realitzat per un import de més de 800.000 euros.

Aquest nou parc d’emergències, que acollirà els serveis que presten tant els Bombers com Protecció Civil a la comarca de l’Alt Maestrat, també incorporarà un heliport per a atendre de forma més àgil i ràpida qualsevol emergència que requerisca d’un trasllat en helicòpter, especialment les sanitàries. A més, tindrà una zona per a millorar la situació dels propis bombers, així com d’un hangar per a vehicles més ampli i amb millor marge de maniobra a l’hora d’eixir a les emergències que sorgisquen.

El millor anell de seguretat per a tota la província
Amb aquest parc es completa una xarxa de nou parcs de bombers a la província, que ve a donar cobertura a tot el radi d’acció d’aquest territori. Aquest parc donarà servei a 15 municipis perquè, a part de Benassal, s’atendran les emergències d’Albocàsser, Ares, Castellfort, Catí, Culla, la Serratella, Les Coves, Tírig, Vilafranca; Vilar de Canes, Salzadella, Sant Mateu i La Torre d’En Besora.

VA SER NOTÍCIA DIADIA