La Diputació activa una partida d’ajudes de 150.000 euros per a l’equipament dels clubs de l’esport base

741
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

La diputada Tania Baños anuncia que la Junta de Govern aprovarà demà una modificació de les bases de la convocatòria perquè l’Estat d’Alarma no implique retards

La Diputació de Castelló activa la convocatòria d’ajudes per a l’equipament dels clubs de l’esport base de la província, el pressupost de la qual en 2020 és de 150.000 euros, un 50% superior als 100.000 euros de l’exercici anterior. És una informació oferida per la diputada provincial d’Esports, Tania Baños, qui ha explicat que el seu departament ha actuat amb la màxima celeritat des que el passat 1 de juny es van reprendre tots els terminis administratius que havien quedat suspesos amb l’entrada en vigor de l’Estat d’Alarma. Sobre aquest tema ha assenyalat que la Junta de Govern aprovarà demà una modificació de les bases «perquè aquestes subvencions es puguen resoldre dins del termini i en la forma escaient, sense retards administratius de cap mena».

El termini de la convocatòria hauria d’haver començat dilluns passat, prèvia publicació en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) i en la Base Nacional de Subvencions, alguna cosa que no havia succeït perquè amb el decret del 14 de març de 2020 van quedar suspeses les publicacions en aquests butlletins.

Tania Baños recorda que les ajudes per a l’esport base «són una prioritat per a l’equip de govern de la Diputació del canvi perquè l’esport és salut i la nostra preocupació és que tothom puga practicar-lo en igualtat de condicions». També ha explicat que s’han millorat les bases respecte a 2019 incrementant substancialment la dotació pressupostària perquè ningú quede exclòs i introduint un sistema de baremació objectiva que posarà fi a la injustícia de convocatòries anteriors en les quals la prioritat era per a aquells que presentaven abans la sol·licitud. «Enguany», ha manifestat, «hi haurà diners per a tots els clubs i ningú que complisca els requisits quedarà al marge per sol·licitar l’ajuda l’últim dia del termini oficial».