La Diputació activa la campanya ‘100 llibres per xiquet’ per a omplir de llibres infantils la nova biblioteca de Castell de Cabres

64
100 LLIBRES PER XIQUET

– Moliner: “Volem pobles vius, amb serveis i oportunitats, entre tots amb un gest aconseguirem una cosa molt important”

La Diputació de Castelló ha activat avui la campanya solidària ‘100 llibres per xiquet’ amb la intenció de contribuir a la dotació de fons bibliogràfics per a la nova biblioteca de Castell de Cabres. Així, el Govern Provincial convida als castellonencs a donar llibres infantils i juvenils perquè el poble més xicotet de la província compte amb aquest recurs cultural per als seus veïns. La iniciativa dóna resposta a la petició que els propis veïns i l’alcaldessa del municipi, Maria Pau Querol, li van formular al president de la Diputació, Javier Moliner, en una de les seues visites al poble i forma part del treball de la Diputació per visibilizar les necessitats i problemàtiques dels municipis més xicotets de la província i ajudar-los a comptar amb recursos que igualen les seues oportunitats respecte a altres pobles més grans.

Així ho ha explicat el president Moliner, qui de forma simbòlica ha dipositat aquest matí en el punt de recollida instal·lat al Palau Provincial de les Aules els primers exemplars de publicacions que es destinaran a la biblioteca de Castell de Cabres.

“Volem pobles vius, amb serveis, recursos i oportunitats per a majors i xiquets. Donant un llibre en el punt de recollida de la Diputació o a l’Ajuntament podem contribuir a regalar cultura i diversió. Un xicotet gest que significa molt per a tot un poble”.

Tots els interessats a participar, poden dipositar llibres de literatura infantil i juvenil nous o usats en bon estat tant en el punt de recollida instal·lat a les portes de la Diputació com en el propi Ajuntament de Castell de Cabres.