La demarcació del quarter de Morella va patir 40 delictes o faltes a 2013

423
Reunió a Castellfort
Junta de Seguretat a Castellfort
L’edifici del Forn de Castellfort ha acollit aquest matí la reunió de la Junta Comarcal Seguretat als Ports. La mateixa ha reunit els alcaldes dels municipis la seguretat depèn de la caserna de la Guàrdia Civil de Morella. La Junta ha estat presidida pel subdelegat del Govern a Castelló, David Barelles i el tinent coronel de la Comandància de Castelló, Juan José Miralles. A la reunió tots dos han explicat que a la zona , el 2013 , es van registrar 40 delictes o faltes denunciats davant la Guàrdia Civil.
El subdelegat i el tinent coronel han insistit en la importància de mantenir un contacte directe entre veïns, ajuntaments i Guàrdia Civil. Sobre això han ofert els serveis de la Guàrdia Civil per realitzar xerrades informatives per a fomentar la prevenció de la seguretat ciutadana, sobretot entre la gent gran.
Barelles ha manifestat que, tot i l’índex delictiu a la zona és baix, qualsevol fet té molta més repercussió social. Respecte d’això ha incidit que qualsevol fet sospitós s’ha de comunicar a la Guàrdia Civil per afavorir la prevenció dels delictes. En este sentit el tinent coronel ha destacat que per l’avís d’un veí dels Ports es va poder detindre a un caçador furtiu a Les Alqueries. Tanmateix a assenyalat que tots els atracaments de banc a la província, inclós el darrer de Càlig, estan resolts.
Els alcaldes han insistit en la intensificació de la vigilància per prevenir els robatoris que s’han produït en algunes poblacions. A la Junta de Seguretat estaven presents alcaldes i regidors de Todolella, Forcall, Sorita, Portell, Herbers i Castellfort.
Junta de seguretat