La Cursa per Muntanya de Vistabella obri inscripcions

178
Cursa per muntanya Vistabella 2016 (1)

-La prova serà el Campionat d’Espanya de Clubs FEDME

Dijous que ve, 1 de juny, a les 21:00 hores, obri inscripcions la Cursa per Muntanya de Vistabella, organitzada per l’ajuntament castellonenc i el Club de Muntanya de la localitat amb el suport institucional de la Diputació Provincial de Castelló.

Aquesta onzena edició, que se celebrarà el 6 d’agost, discorre pel Parc Natural del Penyagolosa, emblemàtic enclavament per als milers de senderistes i corredors que any rere any visiten el paratge atrets no només pels seus paisatges, sinó pel misteri i misticisme que desprèn la muntanya màgica com així denominen alguns escriptors al cim Penyagolosa.

A més, i per tercer any tornarà a ser cita del calendari nacional de carreres per muntanya nacional, albergant el Campionat d’Espanya de Clubs – Gran Premi Buff-Scott, que organitza la Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada (FEDME),que decidirà qui succeeix al Sestao Alpino-Grafsestao en categoria masculina i el Grupo Alpino de Benalmádena en categoria femenina com a millors clubs del territori nacional.

Amb un contingent limitat a 700 participants, la Cursa de Muntanya de Vistabella es presenta amb un recorregut de 27 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell positiu, sobre un traçat modificat en la passada edició que va fer les delícies dels corredors, amb trams molt ràpids combinats amb zones molt tècniques i forts desnivells en la part final de la prova.

Vistabella també decidirà el primer campió de la Copa d’Espanya de Carreres per Muntanya per a Persones amb Discapacitat Visual, nova modalitat impulsada des de la FEDME, que permet acostar l’esport de muntanya a les persones amb discapacitat, podent competir en les seues carreres.

A part del seu atractiu natural, Vistabella, població de poc més de 300 habitants, s’implica en cos i ànima per a, cada primer diumenge d’agost, convertir la seua carrera en una autèntica festa del trail.

Més informació i inscripcions: clubdemuntanya.org