La Cursa Entreparets marca l’agenda esportiva a Vilafranca

599
PUBLICITAT

-Xavier Tena Vidal-

Diumenge Vilafranca viurà la IX Cursa Entreparets, que serà la 19ª cursa per muntanya que es dispute a Vilafranca. S’espera un gran nombre de participants tant a la marxa senderista com a la cursa, ambdues curses començaran sobre les 9 del matí amb eixida des de la Plaça d’En Blasc.

Pel que fa als equips del CF Vilafranca, dissabte a les 16h els Juvenils jugaran a Tírig un triangular amb l’Alt Maestrat i el Vinaròs ETS, en el que serà la prèvia del començament de la lliga a 2ª Regional Juvenil que tindrà lloc la setmana vinent.

L’Amateur jugarà el seu primer partit de la lliga a casa, diumenge a les 16h contra el Càlig, equip que durant les darreres temporades ha estat a Primera Regional. Els de Francis Roig i Àlex Tena tractaran d’obligar el mal debut a Rosell de la setmana passada.

Per últim, aquest cap de setmana comencen les lligues de frontenis. El Club Frontenis Vilafranca A juga a casa davant el Jérica, dissabte a les 16h. Pel que fa a l’equip B, jugarà dissabte a les 16h a La Vall contra La Unión.