La cursa de Muntanya Benassal “Font de Vida” supera els 330 inscrits

801
PUBLICITAT

-La prova forma part de la Lliga Castelló Nord de curses de muntanya

Diumenge que ve dia 26 de juny Benassal acollirà la dotzena edició de la cursa de muntanya “Benassal, Font de Vida”, a més de la quarta edició de la marxa no competitiva. La prova de la localitat de l’Alt Maestrat forma part de la Lliga Nord de Curses de Muntanya. El Club de Muntanya de Benassal és l’encarregat d’organitzar una prova que ja ha superat les 330 inscripcions.

Els corredors s’enfrontaran a un recorregut de 21 quilòmetres amb un desnivell positiu de més de 900 metres. Entorn de la competició s’han organitzat nombroses activitats complementàries. Com a prèvia el dissabte dia 25 tindrà lloc una visita guiada pel nucli històric de Benassal i la cursa infantil.

Diumenge serà el dia de la prova. L’activitat s’iniciarà a les 6.30h del matí amb el repartiment dels dorsals. La cursa eixirà a les 7.30h i el lliurament de premis està previst a les 11.30h. A més de tots els serveis propis de la cursa, els participants disposaran d’entrada gratuïta a la piscina municipal de la localitat.

La marxa no competitiva té un traçat de 15 quilòmetres amb 750 metres de desnivell. Fins ahir s’havien inscrit un total de 48 corredors.