La Cursa de Muntanya Benassal Font de Vida aconseguirà la ‘majoria d’edat’ el dia 30

90
PUBLICITAT

L’organització obri les inscripcions per a la 21K, a la qual se suma una carrera infantil en la vespra

Benassal ha obert les inscripcions per a la XVIII Cursa de Muntanya Font de Vida 21 K prevista per al 30 de juny. Es tracta d’una prova esportiva que té com a objectiu fomentar la resistència a la muntanya i, al mateix temps, gaudir de l’entorn paisatgístic de Benassal i el seu terme municipal. La reserva de dorsal per a la carrera, que eixirà de la plaça de l’Ajuntament a les 7.30 hores, té un preu de 20 euros.

La prova presenta un circuit amb 909 metres de desnivell a completar en un màxim de cinc hores. La pràctica totalitat del recorregut transcorre per camins i pistes forestals que incorporaran llocs d’avituallament perquè els participants recuperen forces durant el recorregut.

La carrera de Benassal forma part de la lliga de carreres de Castelló Nord, amb la qual comparteix el seu reglament. Així, l’organització estableix dues categories principals: joves (de 14 a 17 anys) i absoluta per a la resta de participants. Dins de l’absoluta existeixen quatre subcategories: promesa, veterans, màster i local.

L’organització premiarà amb un lot de productes típics de Benassal als qui obtinguen els millors temps en masculí i femení de la categoria absoluta. També els tres millors clubs en categoria absoluta rebran un premi, així com el millor club de participants joves.

La inscripció en la prova garanteix l’accés als controls i avituallaments, assistència sanitària, les dutxes habilitades en el pavelló poliesportiu, massatges en arribar a la meta i una samarreta commemorativa de la carrera, així com la borsa del corredor.

Al marge de la prova reina, en la jornada del 29 de juny està prevista també una carrera infantil gratuïta pels carrers del municipi. Els participants podran inscriure’s des de les 19.15 hores per a marxar a partir de les 20 hores.