La cultura ompli els carrers de Vilafranca

1011
Microteatre de La Xalera a Vilafranca
Microteatre de La Xalera a Vilafranca
PUBLICITAT

Vilafranca ha viscut un cap de setmana marcat pel teatre, la literatura i la música on la majoria d’activitats s’han desenvolupat al carrer.

Així el divendres a la nit l’Escola de pols i pua del Grup de Rondalla i Ball de Vilafranca va oferir un concert a la plaça d’En Blasc amb, entre d’altres, marxes, pasdobles, masurques i cançons de tuna.

I el dissabte a la vesprada a la Casa Social, dins dels Diàlegs dels Ports d’estiu que organitza el Centre d’Estudis dels Ports, es va parlar del llibre “Els bombardejos silenciats de 1938: Albocàsser, Ares del Maestrat, Benassal, Vilar de Canes, Rossell i Morella”, volum coordinat per Ricard Martí i escrit per Vicent R. Querol, Pep Querol, Carlos Sangüesa i Ricard Martí. ‘Bambant pel carrer’ els microteatres de La Xalera, distribuïts en diferents punts de la localitat, van ser protagonistes a la nit.

Respecte al diumenge, a la vesprada es va viure una nova visita teatralitzada a la pedra en sec organitzada per l’Alberg La Parreta. I a la nit, la representació de “L’ànec lleig” de Teatre La Puntual va arribar a Vilafranca gràcies al Festival rural de titelles Portsxinel·la.

Cal indicar que els actes es van desenvolupar sempre respectant les normes de prevenció enfront de la Covid-19.