8 XEFS 8 PLATS

– Participaran els xefs morellans Carlos Gutiérrez i Avelino Ramón

La cuina de la comarca dels Ports, de la mà del xef de Casa Roque Carlos Gutiérrez com a participant, i d’Avelino Ramón (Restaurant Daluan) com a xef infiltrat estarà present dins la proposta de la Diputació de Castelló i Castelló Ruta de Sabor: 8 xefs 8 plats. Es tracta d’una iniciativa que arriba a la 6a edició amb l’objectiu de promoure els productes gastronòmics de la província de Castelló.

Els plats són un homenatge a les 8 comarques de Castelló. Participaran amb el xef de Casa Roque, Modesto Fabregat (Arbequina, Castelló), Fernando Molina (La Cuina de Fernando, Castelló), Javier Simón (Hotel Martín el Humano, Segorbe), Balbina Cano (Casa Rabitas, Nules), Asier Manzanos (El Vasco, Vila-real) i Emilio Miralles (Al d’Emilio, Vila-real).

L’esdeveniment compta amb el suport de David Remolar (Mármara, Moncofa), el Sumiller, José Vicente Giménez (Voramar, Benicàssim) i la Cap de Sala, Ana García (María de Luna, Segorbe), així com l’assessorament de Vicente Martínez, president de Vindicas (Associació de Distribuïdors de Vins de Qualitat de Castelló i Província) i del periodista Raúl Puchol com a mestre de cerimònies. En aquesta ocasió Miguel Martí, serà el Xef Amfitrió.

D’altra banda i com a novetat, s’habilitarà una zona de degustació dels productes de Castelló Ruta de Sabor.