La cuina dels Ports es presenta al 4t Pro Aplec

586

En dies d’Aplec no s’acostuma a menjar plats molt elaborats ni tradicionals però enguany, a l’Aplec dels Ports toca parlar de cuina. Ha estat amb motiu de la presentació del llibre «La cuina dels Ports. Receptes valencianes de muntanya» que s’ha realitzat al 4t Pro Aplec a Forcall.

A l’acte han participat els tres autors, Sara Gargallo, Guillermo Miró i Luis Gargallo que han explicat l’objectiu del llibre i les emocions, records i il·lusions que els ha despertat reunir tota la informació. Són vora 200 pàgines, 58 receptes i fotografies, endreçades per temàtiques, que s’acompanyen d’escrits introductoris de periodistes i escriptors coneguts, entre els quals destaquen Víctor Amela, Manuel Milián, Conxa Rodríguez o Violeta Tena.

A la comarca dels Ports fa anys que s’aposta per promocionar i exposar la gran qualitat dels productes de la terra així com l’alt valor que es dóna a la gastronomia de la zona. Ara, Sara Gargallo, Guillermo Miró i Luis Gargallo han anat un pas més enllà i han plasmat en un llibre la base d’aquesta gastronomia i cuina tradicional, les receptes. El llibre es pot adquirir a les TouristInfo de Forcall, Morella i Vilafranca, a diferents establiments de la comarca i també a la web https://llibres-de-la-drassana.myshopify.com/