La Cooperativa d’Atzeneta batega pel territori

446
PUBLICITAT

L’entitat llança un emotiu vídeo que posa en valor el seu compromís amb el territori, la història i la seva gent

Bategar pel territori és el títol de l’emotiu vídeo que ha llançat la Cooperativa de Atzeneta. El dia que s’havia d’haver celebrat la Fira tradicional de la localitat, l’entitat ha aprofitat per a presentar un espot en el que apareixen molts dels treballadors i treballadores actuals; i alguns i algunes que han treballat durant dècades a l’entitat. Persones que amb la seva dedicació i esforç han contribuït a la consolidació del model cooperatiu a la comarca amb una destacada aposta pel territori i per mantenir els valors històrics d’una cooperativa que ja té més de 75 anys de vida.

La Cooperativa va néixer en 1944 donant continuïtat a l’antic Sindicat Agrícola de la població. En els seus inicis, aquesta entitat donava resposta a la necessitat de desenvolupament agrícola. Gairebé vuit dècades després, l’impacte de la Cooperativa és molt important, convertint-se en l’empresa més gran de la localitat per facturació i ocupació i oferint serveis com a gasolinera, supermercat Charter, assegurances, tramitació de la PAC, energies renovables, botiga de subministraments, secció de crèdit, secció d’ametlla i subministraments elèctrics, telefonia i internet. En aquests moments, el grup cooperatiu compta amb 16 treballadors a temps complet, dels quals el 70% són dones. I la Cooperativa segueix en constant innovació i creixement i ja s’està treballant en nous projectes, que continuaran apostant pel territori.

D’altra banda, l’entitat continua la seua expansió a internet. Cal recordar que aquest 2020, la Cooperativa de Atzeneta també ha estrenat nova web, amb la qual pretén acostar tota la informació als socis i sòcies i a qualsevol usuari. En ella es pot consultar la història de l’empresa, les instal·lacions i tots els serveis que s’ofereixen, així com les últimes notícies i novetats.

L’espot ha tingut un gran èxit i ja acumula més de 5.000 reproduccions en Facebook, per exemple. També està en Instagram o Youtube.