La Conselleria de Mobilitat trasllada les noves ajudes de mobilitat a municipis menuts des de Morella

591
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La Sala del Justícia de l’ajuntament de Morella ha acollit avui una reunió entre la Consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, i la secretària autonòmica d’Obres Públiques, Transports i Mobilitat Sostenible, Maria Pérez, amb alcaldes i alcaldesses de municipis de menys de 5.000 habitants dels Ports, Alt Maestrat i Baix Maestrat. En aquesta, s’ha presentat el nou decret d’ajudes per al transport públic a la demanda.

Cal explicar que Morella ja ofereix el servei de taxi rural per a facilitar la mobilitat des de la població fins a les consultes externes d’especialistes sanitaris i continuarà reforçant-o amb estes ajudes. Aquest és un servei molt utilitzat per les veïnes i veïns i el consistori assumeix íntegrament el cost del taxi per a les persones que necessiten desplaçar-se als centres mèdics d’altres localitats com són els hospitals de Vinaròs, Castelló o València. Es tracta d’un servei coordinat per la regidoria de Serveis Socials de Morella.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha sigut l’amfitrió d’aquesta reunió i ha destacat que “ens alegrem i creiem que és important que la conselleria recolze als municipis que tenim uns serveis de transport públic molt deficients” i ha afegit que “mentre es liciten noves concessions i es busquen millors sistemes que els actuals, el suport d’ajudes com les presentades avui, són benvingudes perquè la nostra ciutadania es desplace amb major facilitat”.