La connexió a internet com a eina de desenvolupament rural

81
La connexió a internet com a eina de desenvolupament rural

La Diputació de Castelló amplia el seu Pla Wifi-135 de connexió gratuïta a Internet per a consolidar aquest recurs com una font d’oportunitats socials, econòmiques i turístiques per al món rural castellonenc.

En el primer trimestre de l’any s’ha augmentat un 25% els punts servei de connexió i s’han aconseguit els 521 repartits en 112 municipis.

“Aquest augment demostra que es tracta d’una iniciativa útil per a igualar les oportunitats en tot el territori però sobretot perquè les localitats que per la seua situació geogràfica disposen d’escassa connectivitat puguen enriquir la seua oferta turística i que internet no es convertisca en un problema”, ha argumentat el diputat responsable de l’Oficina Tècnica, Anaven *Pauner.

Pauner ha posat l’accent en l’impacte que aquesta iniciativa està tenint “a l’hora de dotar de millors serveis als pobles de zones d’interior de Castelló permetent que els seus usuaris, tant residents com visitants, puguen connectar-se a la banda ampla i navegar a 20Mps, deu vegades més ràpid que fins a l’arribada d’aquesta innovadora eina”.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA