La Comunitat Valenciana passa en el seu conjunt a la fase 3 del procés de desescalada

224

Nota de premsa de la Generalitat Valenciana

Barceló: “Cal continuar mantenint la responsabilitat perquè puguem seguir avançant tots junts i amb la major seguretat”

El Ministeri de Sanitat ha confirmat que les tres províncies que conformen la Comunitat Valenciana -Alacant, Castelló i València- passaran a la fase 3 del procés de desescalada dilluns que ve.

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha volgut agrair de nou “el comportament exemplar de tots els valencians i valencianes que, amb el seu esforç, han ajudat a que la situació epidemiològica en tota la Comunitat Valenciana millore cada dia”. En la mateixa línia, ha valorat el “gran esforç” de tot el personal sanitari i el departament de Salut Pública, que “ha portat a terme una extraordinària tasca de rastreig i contenció de l’virus”.

Una de les principals novetats que aportarà la fase 3 és la mobilitat, que estarà permesa a partir de dilluns entre les tres províncies, cosa que “permetrà retrobaments amb amics i familiars que tanta falta fa a tots els ciutadans”, segons Barceló. La consellera ha volgut insistir en un missatge de “prudència” i, sobretot, de “responsabilitat” perquè “puguem seguir avançant tots junts i amb la major seguretat”.