La Comunitat Valenciana al complet passa a la fase 1 del procés de desescalada

347
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Generalitat Valenciana

Barceló agraeix l’ “immens esforç” realitzat per la ciutadania i recorda la necessitat de mantenir la prudència i de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha agraït “l’immens esforç realitzat per tota la ciutadania perquè la Comunitat Valenciana puga situar-se a l’complet en la fase 1”. En aquest sentit, ha recordat que, a partir d’ara, “continua sent igualment necessari mantenir la prudència i seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries”.

El Ministeri de Sanitat ha anunciat aquest divendres que la Comunitat Valenciana a l’complet passa a la fase 1 de l’procés de desescalada. D’aquesta manera, els 14 departaments de salut que continuaven en la fase 0 s’uneixen als 10 departaments que van començar aquest procés el passat dilluns.

El departament de salut de la Ribera passa a la fase 1 sense cap tipus de restricció i s’aplicarà a tot el territori la proposta que es limiti la celebració d’actes i espectacles a l’aire lliure a una capacitat màxima de 30 persones.