La Comissió Executiva del PSPV-PSOE a Castelló dóna suport a la creació d’agrupacions locals de joves

609
Reunió celebrada a la Casa del Poble de Castelló.
PUBLICITAT
  • “La joventut és el present i el futur de la nostra societat, per això, és fonamental escoltar i atendre les seues preocupacions”, ha dit el secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Samuel Falomir.

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, ha traslladat a Joves Socialistes de Castelló el suport de la Comissió Executiva Provincial (CEP) per a impulsar la creació d’agrupacions locals de joves. En una reunió celebrada a la Casa del Poble de Castelló, a la que han assistit els representants de Joves Socialistes de la província de Castelló a la Comissió Executiva Nacional (CEN) de JSPV, i també el secretari d’Organització, Joan Morales, Falomir ha assenyalat que “els i les joves són el present i el futur de la nostra societat”. “Per això, els necessitem, i si volem ser un partit que s’ocupa i preocupa pels joves, la joventut ha d’aportar, decidir i executar. Sempre he cregut en això i així serà a la província de Castelló”, ha afegit.

Falomir ha afegit que “és fonamental escoltar la joventut, conéixer de primera mà els seus interessos i tot allò que vulguen aportar. Per això és tan important mantenir un contacte directe a Joves Socialistes, no sols per conéixer als nostres companys i companyes i les seues inquietuds i necessitats, sinó també per seguir afavorint la creació d’agrupacions locals i continuar sent la referència de la joventut en la província de Castelló”.