La Comissió de festes de Portell, la Colla Els Embalats, ha presentat el programa de les festes patronals

478
Cartell festes de Portell
PUBLICITAT

-Entre el 9 i el 15 d’agost es celebraran les festes de Portell

Els actes s’iniciaran el 9 d’agost amb el dia dels més menuts on no hi faltarà el parc infantil, la desfilada infantil de disfresses amb xocolatada i jocs tradicionals i la projecció d’una pel·lícula infantil. El dia 10 serà el del ‘chupinazo’ i arribarà amb la decoració dels carrers, el corro de vaques de la ramaderia Carpio amenitzat per la xaranga “Donant la nota”, la prova d’un bou de la ramaderia Calderona de Segorbe, la seua posteior embolada i l’orquestra Super Màgic.

El dia 11 serà el dedicat a l’Associació cultural taurina. El dia comptarà amb el menjar i l’assemblea de socis, el corro de vaques de la ramaderia Carpio i la prova del bou de la ramaderia Calderona, el sopar popular, l’embolada del mateix bou i la orquesta La Mala Vida i la discomòbil Dj Sastre amb entrada gratuïta.

El dia 12 serà el dia dels patrons de Portell, Sant Roc i Sant Tomàs. A la plaça se celebrarà una trobada de dolçaina i tabal. Després de l’obertura del Casal del vi se celebrarà la missa en honor als patrons amb la presència de la Rondalla de la Iglesuela del Cid. Després es celebrarà la processó i arribarà l’actuació dels dolçainers al Corro. A la vesprada, amb ambientació musical, se celebraran els concursos de guinyot i botifarra. Després arribarà el concurs ‘Tu cara me suena’ en versió de Portell.

Dilluns dia 13 serà una jornada gastronòmica. L’Associació de caçadors L’Aurora i la Federació de caça de Castelló han organitzat una jornada de dibuix i activitats d’habilitat per als més xicotets. Al pavelló es celebrarà el concurs de paelles amb una actuació musical patrocinada pels jubilats.

EL dimarts dia 14 serà la jornada de les colles amb la concentració, el dinar al poliesportiu, el corro de vaques de la ramaderia Teo Adell de Castellote i la prova d’un bou del mateix ferro que també serà embolat. Després actuarà l’orquestra Walectric i la discomòbil DML. Les festes arribaran al seu punt final amb la celebració del dia de l’Esperança. En aquesta jornada no faltarà l’ofrena floral, el sopar popular i el lliurament de trofeus amb la traca final de festes.