La Comissió de Festes 2017 de Vilafranca comença a repartir el llibre de festes

667
PUBLICITAT

DiaDia

Els membres de la Comissió de Festes 2017 de Vilafranca, formada per integrants de les penyes Com a Rates i Gates de Barraca, ha començat a repartir el llibre amb la programació de les festes 2017, que tindran 10 dies d’actes entre el divendres 11 i el diumenge 20 d’agost.

Aquest cap de setmana, tindran paradeta a la Fira de la Magdalena, on tindran el llibre a la venda.

El llibre té la mateixa estructura i format d’aquestos últims anys, amb la salutació de l’alcalde, la salutació de la comissió, les fotos de regines, dames i acompanyants, el programa d’actes, fotos dels bous que seran exhibits i la part de les publicitats.

Com sol ser habitual, al llibre de festes s’incloen textos de persones del poble que parlen sobre temes molt diversos. Enguany ha estat el torn de Diego Ripollés, amb un text que parla sobre el pinar de Palomita i també han escrit un text Pablo Altaba i Daniel Monfort amb el títol “La creació d’imatges culturals. Síntesi de la configuració d’espais rurals i urbans.

La portada ha estat realitzada per la vilafranquina Judith Garcia Andrés, que mostra  una imatge amb una parella vestits amb la indumentària del ball plà contemplant el poble.