La comarca dels Ports, protagonista de la promoció de la província al partit Vila-real-Còrdova

938
Les bandes de Vilafranca, Cinctorres i Morella unides
PUBLICITAT

-Nota de premsa del Vila-real-

La comarca castellonenca dels Ports va ser la protagonista de la iniciativa Endavant Província en el partit disputat contra el Còrdova CF a El Madrigal amb motiu de la jornada 32 de la Lliga BBVA. Així, els milers d’aficionats que van anar a l’estadi per animar al Submarí també van poder gaudir dels encants que la comarca del nord de la província ofereix.

VIDEO DE L’ALCALDE DE CINCTORRES, TONI RIPOLLÉS

La jornada va començar a les 14.30 hores amb el menjar oficial de les directives al restaurant Entrelíneas del Madrigal. El menú, elaborat per la restauradora Raquel Ferrer de la Fonda del Pastor de Morella, va complir totes les expectatives posades en la qualitat i prestigi del lloc. Més tard, els aficionats dels Ports convidats pel club van començar a arribar als voltants de l’estadi per presenciar el partit en directe.

Alcaldes Els Ports

Ja llavors, cap a les 17.00 hores, els aficionats ja van poder començar a gaudir de les nombroses carpes muntades on van presenciar tots els encants que Ports els pot oferir. Entre ells, la degustació de productes típics del nord de la província i la informació turística sobre el lloc van ser els protagonistes del moment.

Ja dins del Madrigal, mitja hora abans del començament del xoc, una banda de músics formada per integrants de les bandes musicals de Morella, Vilafranca i Cinctorres va realitzar el primer dels dos desfilades sobre la gespa del feu groc. El segon va ser durant el temps de descans, quan al vídeo marcador tots els assistents a l’estadi van poder gaudir d’un vídeo promocional turístic sobre la comarca dels Ports.

Així, la iniciativa Endavant Província continua amb el seu exitós recorregut després de donar a conèixer a Vinaròs, Onda, Peníscola, la Vall d’Uixó, Borriana, Nules, Almassora, Vila-real, Benicarló, Sogorb, Navaixes, Altura, Castellnovo, Betxí, Vilafamés, la Pobla Tornesa, Vall d’Alba, Cabanes, Borriol, Moncofa i els Ports.