La Ceràmica de Castelló continuarà renovant els entorns urrbans dels pobles de la província

766
PUBLICITAT

– Un total de 38 ajuntaments opten a renovar els seus entorns urbans amb ceràmica gràcies al Concurs de Regeneració Urbana (CRU) de la Diputació

El Concurs de Regeneració Urbana (CRU) ha arrancat la seua quarta edició. El projecte que promociona l’ús de la ceràmica en entorns urbans ha assolit aquest 2021 la xifra rècord d’espais, ja que ha aconseguit captar l’atenció de 38 municipis castellonencs.

Del llistat de sol·licituds s’extreuen les candidatures de les Coves de Vinromà, Traiguera, Vilafamés, Montán, la Llosa, Gaibiel, Nules, Jérica, Aín, Geldo, la Serra d’en Galceran, la Vall d’Alba, Vinaròs, Atzeneta del Maestrat, l’Alcora, Canet lo Roig, Forcall, Betxí, Benafigos, Almassora, Moncofa, Benicàssim, Almenara, Càlig, Villanueva de Viver, Benicarló, Borriol, Llucena, Onda, Castellnovo, Almedíjar, Cabanes, Tales, Morella, Argelita, Puebla de Arenoso, Alcudia de Veo i Sant Joan de Moró.

Durant tota aquesta setmana s’analitzarà cada proposta per a certificar que compleixen amb tots els requisits i s’elaborarà la relació d’espais finalistes, que previsiblement passarà per Junta de Govern el pròxim dimarts 30 de març per a la seua aprovació definitiva. A partir d’ací serà qüestió de dies que es publique tota la documentació al portal web de Promoció Ceràmica perquè els equips d’arquitectura i enginyeria comencen a treballar en les seus propostes de renovació urbana.

Abans de l’estiu, un comité format per experts tècnics escolliran les dues millors idees de renovació urbana presentades en aquesta segona fase.