La Cadena SER converteix Benassal en un estudi radiofònic

64
PUBLICITAT

La Mola de Benassal acollirà la visita de tècnics i periodistes de la Cadena SER durant el dijous 4 d’abril. La cadena radiofònica convertirà el municipi en un estudi gegant de ràdio amb l’emissió en directe de la seua programació diària. A partir de les 12.20h, amb la benvinguda a la Cadena SER mitjançant ‘El Pregonero’, començarà l’emissió dels continguts amb el mític programa Hoy por Hoy, encapçalat per la periodista Andrea Jarque.

Després de la primera connexió en directe continuarà l’anàlisi d’Hora 14, programa conduït per Jaume Maicas a les 14.17h. A les 15.20h serà el torn de SER Deportivos, dirigit per Xavi Sidro. A la vesprada, a partir de les 19h, La Tertúlia posarà el punt final a la programació radiofònica en Benassal de la cadena més escoltada a Espanya.

En el marc de la visita de la Cadena SER s’han organitzat diferents activitats per a totes les edats al llarg de tot el dia. La primera sessió del dia, a les 11h, estarà dirigida a xiquets i xiquetes del municipi amb activitats extraescolars. Just després de les tres connexions en directe del matí i vesprada es reprendrà l’agenda d’esdeveniments, amb torneig de guinyot i bingo popular amb moltes sorpreses. L’agenda continuarà amb activitats infantils i classe pràctica de Zumba; fins que Xarxa Teatre i el seu espectacle pirotècnic acomiadarà un dia de ràdio a Benassal a partir de les 20h.