La brigada EMERGE finalitza els treballs a Morella

765
Vista de Morella
Vista de Morella
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

El programa EMERGE de la Genenralitat Valenciana finalitza els seus treballs després de sis mesos. La brigada que es va incorporar a Morella amb un capatàs i quatre peons realitza tasques de neteja forestal i manteniment en diferents punts del terme municipal. D’aquesta manera, actualment realitza treballs de reparació del talús del polígon industrial Les Casetes junt a la carretera N-232.

El regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Joan Carles Marcobal, ha destacat que “es tracta d’un programa molt important per a realitzar tasques de neteja en les proximitats dels nuclis urbans, així com la prevenció d’incendis”. L’edil ha explicat que “en els últims mesos han realitzat tasques de manteniment en diferents punts del terme, entre els quals destaca la neteja del barranc del Tint, la qual presentava un estat inadequat amb molta brossa en la llera que impedia el transcurs de l’aigua”. Finalment, Joan Carles ha volgut “agrair tota la tasca realitzada en els sis mesos que ha durat el programa amb el qual tornarem a comptar l’any que ve”.

Cal explicar que la brigada del programa EMERGE ha realitzat tasques de neteja forestal i adequació d’accessos a Morella, Xiva, Ortells, Herbeset i La Pobleta. A més, també han actuat en diferents camins rurals i sendes com la segona Albereda, així com realitzat tasques de poda a l’Albereda. Un dels treballs més importants ha estat el de neteja de la brossa del barranc del Tint. Aquesta va ser una petició del veïnat, el qual va advertir de l’estat inadequat d’aquest barranc on la vegetació impedia el transcurs de l’aigua. També, pel que fa als treballs a La Pobleta, en la neteja del camí als llavadors, es va trobar un empedrat antic, el qual es va deixar al descobert. Finalment, també han participat en els preparatius de la Rogativa de Morella amb l’adequació del camí d’arribada al santuari de Vallivana, així com altres actuacions en l’ermitori.