La biblioteca de Vilafranca torna a posar en marxa el concurs “El Sopar de Sant Jordi”

185
Enigma biblioteca de Vilafranca

Enigma biblioteca de Vilafranca
Enigma biblioteca de Vilafranca
La biblioteca de Vilafranca ha tornat posar en marxa el concurs El Sopar de Sant Jordi. Es tracta d’una iniciativa que tracta de premiar els lectors més assidus de la biblioteca de Vilafranca i també tracta de fomentar la lectura entre grans i petits. De fet , per als més menuts, s’ha plantejat enguany el berenar de Sant Jordi. L’objectiu de la mateixa és que els xiquets també tinguen el seu reconeixement.

Per poder participar en el concurs nens i grans han de resoldre uns enigmes que cada quinzena planteja la biblioteca. Aquests enigmes es troben en el mateix centre de lectura i també es poden consultar a la web de l’Ajuntament de Vilafranca.

Per participar en el concurs s’ha de resoldre l’enigma i dipositar la papereta amb la resposta a la biblioteca municipal . Entre tots els que encerten se sortejarà un sopar per a dues persones al restaurant l’ Escudella de Vilafranca.

Els nens tindran com a premi un berenar. El sorteig es realitzarà al voltant del 23 d’Abril, dia del Llibre . En anys anteriors el concurs El Sopar de Sant Jordi ha tingut una excel·lent acollida entre tots els usuaris de la biblioteca.