La Biblioteca de Morella obrirà a partir del dilluns

815
Biblioteca de Morella
Biblioteca de Morella
PUBLICITAT

Nota de premsa Ajuntament de Morella

  • Aquesta sols pot tindre disponible el servei de préstec de llibres i la sala de lectura amb horari de 10.30 hores a 13.00 hores
  • Els espais de la biblioteca estan adaptats i senyalitzats per a oferir servei de forma segura

La Biblioteca Municipal de Morella tornarà a donar servei a partir del dilluns 18 de maig. Aquesta tindrà un horari de dilluns a divendres des de les 10.30 hores fins a les 13.00 hores amb els serveis de préstec de llibres i sala de lectura. Les sales d’estudi i d’informàtica estaran tancades. Així, la biblioteca anirà ampliant els serveis a mesura que evolucionen les fases de la desescalada.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “és important tornar a obrir els serveis municipals com la Biblioteca seguint les mesures i protocols de les autoritats per a garantir la seguretat de totes i tots”. L’edil ha explicat que “de moment es prestaran llibres i obrirà la sala de lectura, la sala d’estudi encara no es podrà utilitzar”. Tanmateix, ha afegit que “hem decidit obrir en l’horari de matí per a facilitar l’ús del servei de préstec de llibres a les usuàries i usuaris habituals d’aquest”. Rocío ha recordat que “cal seguir les indicacions i mantindre les distàncies entre les persones per a minimitzar el risc de contagi del virus”. Finalment, ha comentat que “a poc a poc es restabliran els diferents espais i serveis que presta la Biblioteca Municipal a mesura que avancen les fases i amb allò que indiquen les autoritats”.

La biblioteca donarà servei de forma segura

Cal explicar que la biblioteca s’ha adaptat i senyalitzat d’acord amb les mesures i indicacions de les autoritats. D’aquesta manera, la sala de lectura tindrà un aforament del 30% del total per a mantenir la distància de seguretat entre les persones. A més, els llibres prestats, una volta tornen a la biblioteca, estaran una setmana en quarantena seguint els protocols establerts.