La 764a Fira de Morella, tot un èxit

626
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La ciutat de Morella ha viscut un intens cap de setmana amb la celebració de la 764a edició de la fira. Després de tres anys, aquesta cita ha tornat amb l’exposició de ramat i altres productes característics de la comarca dels Ports, així com diferents activitats que l’han convertit en un èxit de participació. Així, la fira més antiga de la Comunitat Valenciana ha recuperat el seu caràcter festiu i de reivindicació del sector primari i la seua importància com un dels principals motors econòmics de la zona.

Així, en l’acte de cloenda de la 764a Fira de Morella d’aquest matí han participat Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella, José Pascual Martí, President de la Diputació de Castelló, Roger Llanes, Secretari autonòmic d’Agricultura i Despoblament Rural i Director de l’Agència Valenciana de Foment i Garantia Agrària, i Ivan Pitarch, President de l’Associació Firal Els Ports.

Així, Rhamsés ha destacat que “la importància de recuperar aquesta cita, la que ha sigut la fira del retrobament després de tres anys sense celebrar-se”. L’edil ha remarcat que “a més de ser un aparador del sector primari i dels productes de la comarca, la Fira de Morella també serveix per a reivindicar les necessitats de l’agricultura i ramaderia en esta zona”.

El cap de setmana ha comptat amb milers de visitants i 100 expositors que han participat en aquesta edició de la fira. Així, el ramat i els productes derivats del sector primari de Morella i comarca han sigut els protagonistes d’aquesta. La Fira de Morella és també un aparador de les oportunitats que ofereix la ciutat. D’aquesta manera, és també molt important per al sector turístic de la zona, a causa de la quantitat de turistes que s’apropen a Morella per a gaudir i conèixer la fira.