La 10a edició de Regala Morella serà la que més establiments col·laboren

358
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora de Promoció Turística i Comerç, Mari Carmen Escuder, i el president de l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (ASETMICO), Javi Tena, han presentat avui les noves caixes Regala Morella. Aquesta serà la 10a edició d’aquestes targetes regal que fomenten el comerç local amb valors de 25, 50 i 100 euros. A més, l’edició del 2022 compta amb 46 establiments de diferents sectors i es converteix en la que compta més participació i varietat.

Les caixes Regala Morella es poden adquirir en els diferents establiments de la ciutat i en l’Oficina de Turisme i es pot canviar en comerços, restaurants, hotels, cases de turisme rural o gaudir d’experiències esportives i culturals de la ciutat. La nova campanya Regala Morella es posa en marxa a partir del divendres 3 de desembre i les caixes seran vàlides fins al 31 de març de l’any 2023. A més, i com es va fer en l’edició passada, les caixes de 50 i 100 euros tenen 5 i 10 euros més de regal.

D’aquesta manera, Mari ha destacat que “aquesta és una iniciativa molt important per a impulsar el comerç local i engegar la temporada de Nadal a la ciutat” i ha afegit que “l’edició passada va ser la que més demanda va tenir i va batre rècords de venda de caixes entre morellanes, morellans i visitants”. L’edil ha explicat que “els establiments que participen són diferents sectors i es poden canviar en restaurants, hotels i experiències a la ciutat o per a altres compres en comerços de Morella i la comarca”.

Finalment, Mari ha volgut “agrair l’esforç i dedicació d’ASETMICO en aquesta iniciativa que ja compleix 10 edicions” i ha volgut “animar a regalar Morella aquest Nadal i durant tot l’any”.

Aquest any participen en la campanya de Regala Morella l’Oficina de Turisme de Morella, Fòssils i Minerals Yeste, Centre Lúdic i Esportiu Jaume I, Saltapins, Restaurant Daluan, Escape Morella, L’herbolari, Espai Lliure, Fiordo Polar, Hotel El Cid, Casalea Apartaments, Mobles Ernest, Restaurant Casa Roque, Hogar Textil Adell, La Morellana, Sabateria La Costa, Orfebreria Fabregat, Cases de Morella, Panadería Domínguez, Arc Estudi Disseny, Cases Ruralmorella, Distrau-te, Mercat dels Ports, Inforxip, La Casa de las Brujas, Font d’en Torres, Pastor de Morella, Yolanda Peluquería, Cases dels Gasulla, Restaurante Mesón del Pastor, Turismo Rural Morella, Pastelería Pili, Carns Noel, Restaurante El Faixero, Tienda de Ropa Antolí, Restaurante Pizzería Lola, Art Òptica, Hotel La Fonda Moreno, Viu Els Ports – Apivillores, Mà de Dona, Un Món de Tot, Aromes de Morella, Shedmarks, Iata Espardenyes, Tintorela i Restaurante Vinatea.