L’1 de setembre comencen les seues vacances els primers dels més de 8.000 majors que s’han inscrit ja a ‘Castelló Sènior’

193

• Aquest primer torn és per a rutes per l’interior de la província ja que a la costa començaran el dia 13 al estar encara en temporada alta
• Moliner: “La Diputació ajuda així a desestacionalitzar el turisme i podem augmentar un 7% l’ocupació en temporada baixa”

El proper 1 de setembre es donarà el tret de sortida a una de les apostes més ambicioses de la Diputació de Castelló per impulsar el turisme hoteler a la província amb els primers viatges per a majors dins el programa ‘Castelló Sènior’. Les primeres de les més de 8.000 persones que s’han apuntat a aquesta iniciativa de Javier Moliner començaran a partir de dimarts les seves rutes per l’interior.

El president del Govern provincial s’ha mostrat convençut que “el començament dels viatges de ‘Castelló Sènior’ ajudarà a desestacionalitzar el turisme i confio que puguem ajudar a augmentar directament un 7% l’ocupació hotelera en temporada baixa. A més, és innegable el component social d’aquest programa, que facilitarà que moltes persones grans puguen gaudir d’unes vacances coneixent el ric patrimoni de tota la província “.

Precisament, com el que pretén Moliner és que els hotels es mantinguen obert més mesos en temporada baixa, s’han exclòs les dates d’estiu, Nadal, Setmana Santa o els ponts. A més, mentre que a l’interior el calendari és més ampli, a la costa comença més tard ‘Castelló Sènior’ i finalitza abans al tenir major ocupació en temporada mitja.

Així, els paquets turístics de l’interior, o “Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural”, es realitzaran durant tres dies i dues nits en dies laborables, inclouen l’estada en hotels ubicats en municipis de l’interior de la província de Castelló en règim de mitja pensió i visites a diferents municipis on es realitzaran els dinars. Els torns de vacances per a les “Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural” es desenvolupen des de l’1 de setembre fins el 18 de desembre de 2015, ambdós inclosos i l’11 de gener a finals de maig de 2016, exceptuant el període de Setmana Santa .

Estades de cinc nits a la costa
Per la seva banda, els paquets turístics costaners no començaran fins al proper 13 de setembre al estar encara en temporada alta i amb alt índex d’ocupació en la majoria dels hotels dels municipis inclosos a ‘Castelló Sènior’. Així, el “Programa de Vacances a la Costa de Castelló” comprèn l’estada durant sis dies i 5 nits en hotels ubicats en poblacions costaneres de la província de Castelló, amb entrada diumenge i sortida divendres, en règim de pensió completa i un mínim de dues excursions de mig dia a recursos turístics o municipis de la província de Castelló.

Els torns de vacances per al “Programa de Vacances a la Costa de Castelló” tenen un calendari més reduït que el de l’interior per incloure hotels que gaudeixen d’una major ocupació en els mesos a l’entorn de la temporada alta i es desenvoluparan des del 13 de setembre fins el 27 de novembre de 2015 i del 17 de gener a finals de maig de 2016, ambdós inclosos, exceptuant també el període de Setmana Santa.

L’últim trimestre d’aquest any es podran percebre els bons resultats d’aquesta iniciativa per part del sector turístic de la província, ja que hi haurà més de 11.000 pernoctacions hoteleres addicionals fins a final d’any.

Encara queden algunes places disponibles
El procés d’admissió de sol·licituds encara està obert per a aquesta edició de ‘Castelló Sènior’, de manera que les persones interessades es poden inscriure a través del model facilitat a la Diputació Provincial de Castelló, en el Patronat Provincial de Turisme de Castelló i en les OFISAM de Morella, Traiguera, Benassal, Onda, Montanejos i Segorbe, així com a través de la seva descàrrega a la pàgina web www.dipcas.es.

Les sol·licituds, degudament emplenades i signades, es dirigiran al Patronat Provincial de Turisme de Castelló i les poden presentar les persones interessades o el seu representant, acompanyades de la documentació que procedeixi en els registres de la Diputació de Castelló o de les OFISAM de la província, oa qualsevol oficina de correus, si bé en aquest cas s’haurà de presentar en sobre obert perquè es puga estampar el segell i la data en l’imprés de sol·licitud i en la còpia.

El Patronat Provincial de Turisme acreditarà a les persones beneficiàries que correspongue, segons la disponibilitat de places, efectuant la notificació corresponent a cada un d’ells.

Un cop rebuda la notificació de l’acreditació com a beneficiari d’una plaça, la persona beneficiària haurà de confirmar la seva assistència a aquest torn telefònicament, o per qualsevol altre mitjà (correu electrònic, fax, telegrama, etc.) a l’agència de viatges comercialitzadora, dins del termini indicat en aquesta notificació.