L’1 de juliol es realitzarà el sorteig de les carrosses de l’Anunci

29

-L’ajuntament de Morella ha informat a les 40 carrosses inscrites i els ha demanat les dades definitives de participació
-Si s’apunten carrosses després del dia del sorteig, aniran al final de la desfilada de l’Anunci del 27 d’agost

L’Anunci s’apropa i Morella està enllestint els preparatius per a la festa del confeti. Així, l’ajuntament ha establert la data per al sorteig que ordena la desfilada de carrosses del pròxim 27 d’agost. Així, el sorteig serà el dissabte 1 de juliol a la Sala del Justícia. A més, el consistori ha informat totes les carrosses participants i els ha demanat que els confirmen definitivament les dades de participació de cadascuna de les carrosses. D’aquesta manera, es pot fer una previsió del volum de persones, confeti i mida de les carrosses i tenir-lo en compte per a la seguretat i eficiència d’aquest dia.

Cal recordar que les carrosses pugen a Morella durant el dissabte i s’exposen a la plaça de l’església, al castell i, enguany com a novetat, al Pla dels Estudis. D’aquesta manera es pretén facilitar la visita a les carrosses, així com agilitzar la cercavila i millorar la seguretat del recorregut. A més, aquesta edició de l’Anunci s’esperen superar les 50 tones de confeti que es llançarà entre les carrosses i el públic.

L’Anunci és una festa declarada d’Interés Turístic Nacional i compta amb 40 carrosses inscrites per a aquesta edició. L’alcalde de Morella ha destacat que “estem immersos en la preparació de l’Anunci i necessitem les dades definitives de les carrosses i la participació de cadascuna per motius de seguretat i organització de la festa”. A més, Rhamsés ha comentat que “hem establert la data del sorteig per a l’1 de juliol, per tant, si queda alguna carrossa per apuntar-se, que ho faça al més prompte possible o aniran situades al final de la desfilada”. També ha volgut recordar que “aquesta festa és de les més importants de Morella, junt amb el Sexenni, i que volem que estiga tot ben preparat i que l’única preocupació que tinguem aquest dia siga gaudir de la festa i llançar confeti”.