L’⁠Aplec de Penyagolosa ja té dates i comença a ultimar detalls

107
PUBLICITAT

Del 28 al 30 de juny se celebrarà la VIa edició de l’Aplec de Penyagolosa, que enguany tindrà lloc a Vistabella amb concerts, xarrades, exposicions i molt més. ‘L’Aplec, a un pas del cel’ ha estat el lema triat per l’organització per a donar-li veu a aquesta trobada.

Fa un temps es va fer una enquesta a xarxes socials perquè la gent participara votant als grups que els agradaria veure aquesta edició de l’Aplec. L’enquesta va rebre més de 800 vots. A més, es va fer un concurs per al sorgiment de propostes del lema d’enguany. Finalment, l’organització va triar ‘L’Aplec, a un pas del cel’.

A més, l’organització de l’Aplec està, actualment, recopilant productes dels comerços dels pobles que formen la mancomunitat per a fer una cistella de productes locals que se sortejarà el dia 8 d’abril. El número premiat serà el que coincidisca amb els tres últims números del sorteig de l’ONCE. Les paperetes per al sorteig es poden adquirir als comerços locals o contactant amb l’organització.

“Tenim moltes ganes que la gent puga conéixer els grups que vindran. Així que prompte desvetllarem el cartell. Entre finals de febrer i principis de març el coneixereu”, afirmen des de l’organització.