Justiprop Els Ports apropa l’atenció jurídica a la comarca amb seus a Vilafranca i Morella

162
PUBLICITAT

La comarca d’Els Ports ja disposa d’un servei jurídic

La Mancomunitat Comarcal Els Ports ha posat en marxa el servei Justiprop, un servei que aproparà el món de la justícia a la comarca, concretament, a Vilafranca i a Morella.

Justiprop és un servei d’orientació, assessorament i informació jurídica. Informa sobre l’accés a la justícia, la mediació, l’assistència a les víctimes, la violència de gènere i la protecció de drets. També, assessora i orienta en els processos judicials, proporciona informació de tràmits administratius i assisteix per a realitzar consultes electròniques per a tràmits judicials i administratius.

A partir del pròxim 16 de juny, la Mancomunitat Comarcal Els Ports començarà a oferir el servei de Justiprop a Morella, i a partir del 20 a Vilafranca. D’igual manera, el Mediaprop, un servei especialitzat més en la mediació, també començarà a donar servei a la comarca a partir de finals de juny a les ubicacions ja mencionades. En cas de ser necessari, ambdós serveis es podran oferir a altres pobles.

L’horari serà de dimarts, a Vilafranca, de 9 h a 14 h, i de divendres de 10 h a 14 h a Morella. Les visites es podran fer presencialment a la Mancomunitat Comarcal dels Ports i a les Oficines Municipals de Morella, i també, es pot agafar cita prèvia telefònica al 964440306 (Vilafranca) i al 964160034 (Morella).