Justícia convoca les proves per a l’acreditació del personal encarregat de l’admissió en establiments públics

59
DISCOTECA
  • És obligatori que totes les discoteques, les sales de ball i les sales de festa amb aforament superior a 200 persones compten amb personal acreditat per a exercir el servei específic d’admissió

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) va publicar ahir dimecres la resolució de la Conselleria de Justica, interior i Administració Pública, per la qual s’aproven les bases generals i la convocatòria de la prova avaluadora per a l’acreditació del personal encarregat de l’admissió en establiments públics. Les proves tindran tindrà lloc l’últim trimestre de 2019 a les ciutats d’Alacant, Castelló i València.

El dret d’admissió està regulat en l’article 33 de la Llei 14/2010, de 3 de desembre, de la Generalitat, d’espectacles públics, activitats recreatives i establiments públics. En la normativa s’indica que és obligatori que totes les discoteques, sales de ball i sales de festa, així com els pubs i karaokes d’aforament superior a 200 persones compten amb personal acreditat per a exercir el servei específic d’admissió.

Els requisits de les persones aspirants seran els següents: ser major d’edat i no trobar-se incapacitat; ser espanyol o ciutadà d’algun dels països de la Unió Europea o estar en possessió de permís de residència i treball; no haver sigut condemnat per delictes contra les persones o el patrimoni; estar en possessió, com a mínim, del títol de graduat en educació secundària obligatòria o formació professional de grau mitjà, o equivalents a efectes acadèmics o laborals.

La instància de sol·licitud serà facilitada gratuïtament en les direccions territorials de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública de les tres províncies. Així mateix, també estarà accessible en les oficines del PROP de la Generalitat Valenciana.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA