Judit Martínez Segarra reina de la Setmana Cultural d’Albocàsser 2021

398
Cartell de l'Estiu Cultural d'Albocàsser 2021
Cartell de l'Estiu Cultural d'Albocàsser 2021
PUBLICITAT
  • Grans jornades de música, bous o esport, adaptades a la normativa sanitària per la Covid 19, se succeiran del 13 al 22 d’agost

Una completa agenda d’activitats arribarà a Albocàsser del 13 al 22 d’agost gràcies a la celebració de l’Estiu Cultural 2021. L’any passat, els festejos d’Albocàsser no van poder celebrar-se a causa de la pandèmia de Covid19, per la qual cosa aquest 2021 són molts els xiquets, xiquetes i joves que representen al municipi.

D’aquesta manera, trobem a Judit Martínez Segarra com a Reina. Judit estarà acompanyada per les Dames i Acompanyants: Aleida Gil Gómez, Gisela Tena Escrig, Blai Cabrera Martinez, Eva Sales Adzic, Loyola García Ribalta, Arnau Alcácer Sales, Paola Cámara Adell, Raúl González Cámara, Aida González Bellmunt, Judith González Bellmunt, Raúl González Llopis, Beatriz Tomás Mas, Ángela Ferrer Peraire i David Daniel Tamba. Així mateix, els Quintos 2021 són: Pablo Ferrer Bellmunt, Jordi Branchadell Segarra, Pau Monfort Adell i Jaume Gómez Puig.

D’altra banda, els festers i festeres infantils 2021 són: Ander Esteve Beltrán, Pau Adell Albert, Berta Ribes García, Águeda García Centelles, Laia Dosdad García, Alejandra Pitarch Fábrega, Marta Gimeno Beltrán, Amaia Adell Capusan, Ángel Navarro Segarra, Aris Garcia Puchols, Yago García Martí, Carles Boix Beltrán, Ariada Màdico Miralles, Marc Martínez Sales i Valeria Sales Jorge. Mentre que els representants infantils 2020 són: Joel Vidal Radiu, Àlex Barreda Domínguez, Albert Gurau, Elsa Beltrán Barrachina, Pere Enrique Miralles, Arnau Pla Escrig, Andrea Leonte Roca, Balma Sales García, Asier Melià Moliner, Ian Ribes Adell, Amat Mestre Peraire, Núria Tena Ballesteros, Eric Font Miralles i Arantxa Sales Sospedra.

Agenda de festejos

Veïns, veïnes i visitants podran gaudir de jornades plenes d’activitats per a totes les edats, públics i gustos. Activitats que se celebraran en tot moment seguint les normes de seguretat enfront de la Covid19 establides, així com tots els festejos s’han adaptat a la normativa sanitària actual.

Així, aquest divendres 13 d’agost es durà a terme la presentació de la Reina 2021 i la seua Cort d’Honor, després de la qual arribarà l’actuació d’Artistes del Gremi. El dissabte hi haurà una ‘trotada popular’, s’inauguraran les exposicions de l’Associació 4 Gats i d’Espai d’Art Saó “Sommia fins que es moguen”, se celebrarà la presentació dels festers i festeres infantils, actuarà Centauro amb “Cachitos de Centauro” i “Passeig per la terreta”. El diumenge 15 es realitzarà una missa en honor a la Mare de Déu de l’Assumpció, es disputarà un partit de futbol entre el CF Albocàsser i el CD Vall d’Alba i arribarà el musical “Com hem canviat”.

Després del cap de setmana els esdeveniments no acabaran sinó tot el contrari. Del dilluns 16 al diumenge 22 d’agost hi haurà jornades plenes de cultura, esport i diversió per a tots i totes. Així mateix, els espectacles taurins començaran el dimecres 19 i finalitzaran el diumenge 22.