Juanma Climent i Aida Beteta triomfen en la Challenge BTT Marató Alt Maestrat

118
PUBLICITAT
  • Joan Benlliure i Ainhoa Mateu vencen en la Marxa BTT Tresor del Maestrat

Catí ha estat, el diumenge 26 de març, l’escenari protagonista del ciclisme provincial gràcies a la celebració de la Challenge BTT Marató Alt Maestrat de 56 quilòmetres i 1.400 metres de desnivell positiu, de la III Marxa BTT Tresor del Maestrat amb 41 quilòmetres de recorregut i 895 metres de desnivell positiu, i la Marxa BTT Formatges de Catí de 18 quilòmetres de distància amb 240 metres de desnivell positiu.

La prova absoluta, la BTT Marató Alt Maestrat, ha comptat amb Juanma Climent i Aida Beteta com guanyadors. Així mateix, Joan Benlliure i Ainhoa Mateu han aconseguit la meta en primer lloc en la Marxa BTT Tresor del Maestrat.

Els 325 participants han recorregut enclavaments de gran valor natural i paisatgístic. El terme municipal de Catí l’han gaudit al complet, passant per paratges com l’Ermita de Sant Vicent o el Balneari de l’Avellà.

Cal indicar que les proves han estat organitzades per l’Associació Intermunicipal Alt Maestrat Human Land, dins del Pla de Dinamització i Governança Turística, Club Ciclista Alt Maestrat i l’Ajuntament de Catí, amb col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat de Turisme de Castelló.