Juanjo Carreres: “Els majors dels pobles que no estan en residències tenen el mateix dret a vacunar-se”

407
PUBLICITAT

L’alcalde de Tírig demana a Generalitat i Govern “més efectivitat en l’administració de les vacunes”

L’alcalde de Tírig, Juan José Carreres, ha fet una crida perquè les autoritats sanitàries del Govern i la Comunitat Valenciana tinguen en compte als majors residents als pobles que no es troben en residències de la tercera edat.

El primer edil de Tírig considera que “tenen el mateix dret a ser vacunats que els que estan en residències de majors perquè són igualment població de risc. I als pobles és especialment important perquè la majoria dels veïns són ancians i ancianes”.

Carreres ha ressenyat que “en pobles com Tírig estem insistint des de fa mesos en la importància de complir totes les mesures higienicosanitàries i considerem que els veïns i veïnes majors dels pobles també han de formar part de les prioritats de vacunació. No volem avançar a ningú però tampoc volem ser menys que ningú i quedar-nos a la cua”.

Per a l’alcalde de Tírig “som desconeixedors absoluts de la planificació en l’administració de les vacunes i al mateix temps estem observant falta d’eficàcia tant en aquest procés com en altres mesures de lluita contra la pandèmia. Els pobles xicotets som llocs de risc si veiem els índexs de contagis que lamentablement estem veient en algunes localitats”.

L’alcalde de Tírig ha tornat a fer una crida, com realitza quasi diàriament en les xarxes socials, perquè veïns i veïnes continuen respectant totes les mesures de protecció. “Durant tota la pandèmia hem tingut 5 casos al poble, cap en l’últim mes, fet que hem d’atribuir a la responsabilitat de tots els tirijans i tirijanes. És moment de demanar-los a tots que seguisquen així, però també és moment d’exigir al Govern de Madrid i a la Generalitat Valenciana que s’agiliten les vacunes, especialment a la població de més risc”, ha remarcat el primer edil.