Josep Gisbert assumirà la direcció del Gabinet de Presidència de la Diputació de Castelló

265

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

Josep Gisbert Querol assumirà en els pròxims dies la direcció del Gabinet de Presidència de la Diputació Provincial de Castelló en substitució d’Eva Redondo Gamero, que en breu ocuparà el lloc de directora territorial de Presidència de la Generalitat a Castelló.

Llicenciat en Filosofia i Màster en direcció de Recursos Humans i en Dinamització Rural, Josep Gisbert és en l’actualitat director de Promoció Turística en l’aeroport de Castelló. Amb llarga experiència en càrrecs institucionals, s’encarregarà de la coordinació del gabinet de Presidència de la Diputació de Castelló. Gisbert compta amb la total confiança del president de la institució, José Martí, qui a l’hora de proposar-li aquest càrrec ha tingut en compte el seu coneixement de la Diputació Provincial, el seu marcat caràcter municipalista i el seu coneixement de la realitat de l’interior de la nostra província i del problema de la despoblació, que són algunes de les línies fonamentals en la gestió de la Nova Diputació.

Alcalde de Cinctorres des de 1987 a 1999 i regidor de la localitat fins a 2019, Josep Gisbert, entre altres responsabilitats, ha sigut diputat provincial durant huit anys en diferents legislatures, sent dos anys portaveu adjunt del Grup Socialista. Així mateix, ha sigut director del Gabinet de la Presidència de les Corts Valencianes amb Francesc Colomer i ha ostentat diferents càrrecs directius en Turisme Comunitat Valenciana, entre ells el de director general.